Et højdepunkt på ASCO bliver LATITUDE-studiet: »Forskerne har holdt kortene tæt til kroppen, så vi er mange, der venter spændt på resultaterne,« fortæller ph.d.-studerende Thomas Helgstrand, Rigshospitalet.

ASCO-debutant: »Jeg har hovedet langt oppe i min egen forskning« Det er første gang læge og ph.d.-studerende Thomas Helgstrand deltager på ASCO. Aktuelt er han dedikeret til sit ph.d.-projekt om prostatakræft, og det vil derfor hovedsageligt være sessioner inden for dette speciale, han vil opsøge på kongressen.   

Ph.d.-studerende ved Copenhagen Prostate Cancer Center på Rigshospitalet Thomas Helgstrand har tidligere været på flere uro-onkologiske kongresser, men det er første gang, han skal prøve kræfter med ASCO. Debutanten har brugt tid på at sammensætte et personligt program og planlægge møder både på og udenfor kongressen. »Netværk er en stor del af det at være på kongres. For at få så meget som muligt med hjem på netværkskontoen har jeg brugt tid på at sammensætte mit program og lave aftaler...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement