»Jeg vender altid hjem med følelsen af at være privilegeret og have det mest spændende arbejde i hele verden,« siger overlæge Trine Heide Øllegaard, Aarhus Universitetshospital, om sin deltagelse i ASCO.

Melanom-ekspert: ASCO giver faglig gejst Overlæge Trine Heide Øllegaard oplever år efter år, at ASCO giver hende fornyet gejst og energi til at knokle videre med sit fagområde. Suppleret med de mange faglige diskussioner, hun har med kolleger fra nær og fjern, gør det kongressen til en vigtig tilbagevendende begivenhed for hende.

Et enormt fagligt boost. Sådan beskriver overlæge Trine Heide Øllegaard fra kræftafdelingen på Aarhus Universitetshospital det at deltage på ASCO. »Jeg er altid helt høj og ivrig for at komme tilbage til mit arbejde i klinikken, når jeg har været afsted på ASCO. Al den nye viden og de spændende diskussioner med kollegerne undervejs giver mig en fornyet gejst for mit fagområde. Jeg vender altid hjem med følelsen af at være privilegeret og have det mest spændende arbejde i hele...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement