It-projekt samler data fra alle sektorer for diabetespatienter ét sted En it-løsning udviklet af Steno Diabetescenter Aarhus giver behandlere adgang til data for diabetespatienter på tværs af sektorer. Pilotafprøvning viser potentiale for, at it-løsningen kan højne behandlingskvaliteten.

Med blot ét klik kan behandlere på tværs af sektorer få adgang til det præcis samme overblik over en diabetespatients sygdomshistorie. Det er resultatet af fire års udviklingsarbejde lavet af Steno Diabetescenter Aarhus, som er mundet ud i SAMBLIK-diabetes. Normalt kan region, kommune og praksissektor nemlig ikke dele alle relevante data på tværs. Det kan resultere i usammenhængende behandlingsforløb, hvor viden går tabt i overgangene mellem sektorer. Med SAMBLIK-diabetes får behandlere nu via en it-løsning adgang til alle data fra...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind