Ny smerteklinik vil tilbyde cannabis-recepter
'Smerteklinikkerne' i København med virksomhedsansvarlig læge Torben Ishøy i spidsen mærker interesse for deres ny klinik, allerede inden den er åbnet. Klinikken vil tilbyde cannabis til patienter.

Ny smerteklinik vil tilbyde cannabis-recepter Ny smerteklinik, oprindeligt initieret af Klaus Riskær Petersen, har fået flere patienthenvendelser om cannabis-medicin allerede inden sin fysiske åbning. Virksomhedsansvarlig læge ser frem til at gå fordomsfrit ind i ny forsøgsordning.

Mange smertepatienter har siden årsskiftet forgæves forsøgt at få ordineret medicinsk cannabis hos egen læge eller hos en af landets smerteklinikker. Manglende evidens har fået flertallet af lægerne til at sige nej til den nye forsøgsordning om lægeordineret cannabis, som Folketinget vedtog med virkning fra 1. januar 2018. Der er dog også læger, der ser frem til at komme i gang med at ordinere medicinsk cannabis til de mange smertepatienter, som i dag ofte medicinerer sig selv med stoffer, de...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind