Immunboost med antistoffer forbedrer behandling mod myelomatose Tillæg af isatuximab til lenalidomide, bortezomib og dexamethasone forbedrer standardbehandlingen til patienter med myelomatose.

Patienter med nydiagnosticeret myelomatose, der i fase 3-studiet GMMG-HD7 blev behandlet med det monoklonale anti-CD38-antistof isatuximab i tillæg til standardbehandling med lenalidomide, bortezomib og dexamethasone, opnåede signifikant større chancer for at blive kræftfrie sammenlignet med behandling med lenalidomide, bortezomib og dexamethasone alene. 50 pct. af forsøgsdeltagerne, der blev behandlet med isatuximab, opnåede at have ikke-målbare spor af kræftsygdom i knoglemarven efter behandling. Tallet for standardbehandlingen var blot 35,6 pct. »Dette er første fase 3-forsøg til succesfuldt at udfordre den standardbehandling,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind