Ibrutinib plus standardbehandling forbedrer den progressionsfrie overlevelse ved mantle celle lymfom  Ældre patienter med nydiagnosticeret mantle celle lymfom oplevede i et klinisk forsøg at få forbedret deres progressionsfrie overlevelse med 50 pct. ved behandling med ibrutinib i tillæg til standardbehandling.

Nye data, som er blevet præsenteret på den årlige kongres for American Society of Clinical Oncology (ASCO), viser, at der kan være store fordele forbundet med at tillægge ibrutinib til standardbehandlingen til ældre patienter med nydiagnosticeret mantle celle lymfom. I alt 523 patienter over 65 år har deltaget i SHINE-studiet, hvori halvdelen blev randomiseret til behandling med standardbehandling med bendamustine og rituximab plus ibrutinib, men den anden halvdel blev randomiseret til standardbehandling plus placebo. Gennemsnitsalderen for forsøgsdeltagerne var 71 år,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind