Hjertelæge modtager forskerpris for sine evner for talentudvikling

Hjertelæge modtager forskerpris for sine evner for talentudvikling Professor og overlæge Gunnar Gislason har en helt særlig evne til at finde og dyrke talenter, og den evne har nu resulteret i, at han modtager Dansk Cardiologisk Selskabs årlige forskerpris.

Dansk Cardiologisk Selskabs forskerpris går i år til Gunnar Gislason, 51, professor og overlæge fra Hjertemedicinsk Afdeling på Herlev og Gentofte Hospital samt forskningschef i Hjerteforeningen. Det skriver Herlev og Gentofte Hospital i en pressemeddelelse. Prisen får han for sine særlige evne til at finde og dyrke forskningstalenter, begrundede formand for Dansk Cardiologisk Selskab, Lene Holmvang. »Prismodtageren er særligt dygtig til at finde lovende medicinstuderende, og sætte dem i gang med mindre forskningsprojekter, der med tiden kan vokse sig større....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind