Søren Pihlkjær Hjortshøj

Regionshospital Nordjylland får ny lægefaglig direktør Søren Pihlkjær Hjortshøj bliver en del af hospitalsledelsen på Regionshospital Nordjylland sammen med hospitalsdirektør Henrik Larsen og plejefaglig direktør Charlotte Fuglesang.

Søren Pihlkjær Hjortshøj er fra 1. september ansat som ny lægefaglig direktør på Regionshospital Nordjylland, hvor han bliver en del af hospitalsledelsen sammen med hospitalsdirektør Henrik Larsen og plejefaglig direktør Charlotte Fuglesang. 50-årige Søren Pihlkjær Hjortshøj kommer fra en stilling som forskningschef, Aalborg Universitetshospital og leder af Klinisk Institut, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet. Han uddannet er speciallæge i hjertemedicin og blev i 2012 ledende overlæge på kardiologisk afdeling på Aalborg Universitetshospital, hvor han bl.a.  beskæftigede sig med hjertets rytmeforstyrrelser i klinikken, i forskning og i undervisning...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind