Herlev halverer ventetiden på skadestuen Skadestuen i Herlev har haft så stor succes med et amerikansk pilotprojekt, der skal forkorte tiden fra ankomst til behandling, at det nu bliver indført permanent. I testperioden faldt ventetiden med 30 minutter.

Det plejer at tage 48 minutter på Herlev Hospitals skadestue, før patienterne kommer til behandling, men et amerikansk projekt har forkortet ventetiden til kun 18 minutter. Så markant var forskellen, da hospitalet i uge 48 testede ‘Fast track’-projektet, hvor specialuddannede sygeplejersker står for diagnosticering, behandling og hjemsendelse af patientgruppen, der kun har mindre skader. Derfor skal den korte ventetid nu være hverdag. »Vi har allerede besluttet os for at organisere skadestuen efter principperne for Fast Track. Omorganiseringen skal være klar...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind