Foto: Joachim Rode

Henrik Sillesen: Nogle gange er medicinsk handling vigtigere end dokumentation Hvis man arbejder i en system, der vægter dokumentation højere end faglighed, så bliver det svært, mener klinikchef Henrik Sillesen

Det er ikke en sag, jeg er gået ind i men jeg har nogle generelle holdninger til problemstillingen. Jeg har tidligere været konsulent for patientklagenævnet og senere patientombuddet i mere end 10 år. Jeg har set en stor del af sagerne i mit fag udenfor Sjælland. Det har været et udmærket og velfungerende system, hvor der lejlighedsvis bliver givet en påtale til de implicerede, når der er noget at komme efter. Og det tror jeg mange læger er enige i,...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement