»Havde jeg vidst, at der var risiko for spredning af kræft, havde jeg valgt en åben operation« 45-årige BN fra Nordsjælland har været gennem flere lange operationsforløb, efter at findeling af et fibrom på livmoderen spredte kræft i hendes bughule.

Når dengang 43-årige BN løbetrænede i begyndelsen af 2012, var der noget udefinerbart i underlivet, som generede. Ellers mærkede hun ingenting. En gynækolog, der skiftede hendes spiral, gjorde hende opmærksom på, at hun havde et fibrom på livmoderen, som gynækologen mente, hun burde få opereret væk. »Det var jeg meget i tvivl om, for jeg havde jo ingen gener. MIn ældste søn var på daværende tidspunkt midt i et langt behandlingsforløb for leukæmi. Derfor kunne jeg ikke lade være med...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement