»Vores mål er at sikre borgerne i Skjern et helt almindeligt lægetilbud. Derfor tilbyder vi hjælp til at komme i gang, som gode engagerede lokale kræfter har anbefalet,« siger Else Søjmark (A).

Fremtiden er på plads for konkursramt lægehus Region Midtjylland har besluttet at drive lægeklinik i Skjern indtil sommeren 2024. Herefter skal lægeklinikken udbydes på licensvilkår. Udebliver de interesserede læger, så vil Region Midtjylland drive lægeklinikken i yderligere fem år.

Det sendte rystelser gennem lokalsamfundet flere steder i Vestjylland, da ejeren af Dit Lægehus Skjern i juni 2023 gik konkurs med sit forgrenede anpartsselskab. I Skjern, hvor 7.600 borgere blev gjort lægeløse natten over, trådte Region Midtjylland til og oprettede på få dage en midlertidig regionsklinik i byen.  Nu ligger det fast, at regionsklinikken fortsætter frem til sommeren 2024. Herefter har Region Midtjylland besluttet at udbyde lægeklinikken på licensvilkår. Jeg håber, at f.eks. unge speciallæger får lyst til at blive...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement