Forskningsleder håber på retningslinjer for vurdering af ældre kræftpatienter
Foto: Katrine Pinborg

Forskningsleder håber på retningslinjer for vurdering af ældre kræftpatienter En donation fra Kræftens Bekæmpelse til eliteforskningscenteret Agecare på Odense Universitetshospital åbner for ny forskning i ældre og kræft. Lederen af centeret håber på, at de nye projekter kan bidrage til en national strategi for behandling af ældre kræftpatienter.

To ud af tre af landets kræftpatienter er 65 år eller ældre, men netop den gruppe er sjældent en del af forsøg med nye behandlingsformer. Det vil en donation på 7,4 mio. kr. fra Kræftens Bekæmpelse til forskningscenteret Agecare (Academy of Geriatric Cancer Research) på Odense Universitetshospital  (OUH) råde bod på. Konkret betyder donationen, at tre nye forskningsprojekter bliver sat i søen. Projekter der fokuserer på, hvordan man optimerer vurderingen og behandlingen af ældre kræftpatienter, og som ikke kunne realiseres...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind