Forskere får millioner til udvikling af vaccine mod blærebetændelse
»Vi begynder med at teste på grise, hvilket allerede er et gevaldigt trin op af stigen til sammenligning med traditionelle vaccinestudier, der ofte er baseret på mus på til en start. Derefter vil vi være klar til at teste i mennesker,« siger ph.d-studerende Kristian Stærk om OUH's samarbejde med virksomheden GlyProVac om at udvikle en vaccine mod blærebetændelse.

Forskere får millioner til udvikling af vaccine mod blærebetændelse Danske forskere har fået en bevilling fra EU på ca. en mio. euro til at udvikle en vaccine mod blærebetændelse. Målet er at nedbringe mængden af blærebetændelser for de mest udsatte.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.