Foto: Niels Meilvang

Forlod en presset almen praksis: Nu er jeg lykkelig som 1813-læge Akuttelefonen 1813 har nu langt nemmere ved at tiltrække praktiserende læger end tidligere. Vi er inde i en god udvikling, siger ledelsen. Men 1813 er stadig en forkert konstruktion, og der er stadig problemer, siger læger.

Gitte Søndergaard droppede et stresset almen praksis-liv og blev i stedet ansat som læge på Region Hovedstadens akuttelefon 1813. »Jeg savner selvfølgelig de mange patienter, som jeg havde en god relation til, men jeg har fået et roligere arbejdsliv, efter jeg startede på 1813. Jeg vil sige det på den måde, at jeg ikke længere er praktiserende læge i Roskilde, men praktiserende læge på 1813,« siger Gitte Søndergaard. Siden 1813 startede 1. januar 2014, har akuttelefonen haft svært ved at...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement