Folketinget skal behandle forslag om kliniske ekspertsygeplejersker Socialdemokraterne har stillet forslag om at indføre kliniske ekspertsygeplejersker med en begrænset ordinationsret. Nu skal Folketinget behandle forslaget.

Med et nyt beslutningsforslag fra seks socialdemokratiske Folketingsmedlemmer er kliniske ekspertsygeplejersker igen kommet på dagsordenen – denne gang Folketingets. Det betyder, at sygeplejersker med en begrænset ordinationsret er kommet et væsentligt skridt nærmere at blive virkelighed, da Regeringen er tvunget til at komme med et udspil til en lovændring, hvis Socialdemokraterne kan samle et flertal i Folketinget bag forslaget. Ifølge Socialdemokraterne er der behov for at tænke i helheder på tværs af sektorer og specialer. »Forslagsstillerne foreslår konkret, at sygeplejersker,...

[reblex id='746785']

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind