(Fra venstre) Chefsygeplejerske Charlotte Rahbek, hospitalsdirektør Kristian Antonsen, overlæge Mette Enggård Falkensteen og tværfaglig koordinator Helle Blum var til stede og tog imod prisen for Årets Patientoplevelse på Danske Regioners topmøde.

Flexklinik til sårbare borgere vinder pris på regionernes topmøde Flexklinikken, der er målrettet socialt udsatte borgere, har vundet prisen for Årets Patientoplevelse. Cheflæge Jens Rasmussen, ansvarlig for klinikken, er beæret over at modtage prisen, som han kalder en »anerkendelse«.

Flexklinikken på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital har vundet prisen for Årets Patientoplevelse. Prisen blev uddelt på Danske Regioners politiske topmøde i Aarhus 30. marts. Det er en ny pris, der bliver givet til et regionalt og nyskabende initiativ, som »forbedrer borgernes møde med sundhedsvæsenet«. Jens Rasmussen, der er cheflæge i akutmodtagelsen på Bispebjerg Hospital og ansvarlig for Flexklinikken, er beæret over at modtage prisen. »Det betyder rigtig meget. Det er en anerkendelse både fra patienterne og politikerne. Det er en...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement