Ernæring kommer i klemme i fremskridtet Frederiksberg Hospital går foran og ansætter en klinisk diætist på Akut Modtage Afsnit. Hun mener, at der generelt er for lidt fokus på ernæringsbehanding

Hvis man er syg, kan det meget hurtigt gå endnu mere ned ad bakke med helbredet, hvis man får for lidt at spise. Immunforsvaret svækkes, og der tæres på muskelmassen, også i de vitale organer. For lidt mad medfører træthed og depression. Og hvis patienten i forvejen er undervægtig, er konsekvenserne større – i form af ringere behandlingsresultat og længere og mere kompliceret sygdomsforløb. Desværre bliver betydningen af patienternes ernæringstilstand ofte undervurderet på sygehusene. Og problemet er stigende, siger Stine...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind