Foto: Gentofte Hospital

Erik Clasen-Linde er ny cheflæge på afdeling for Patologi på Herlev og Gentofte Hospital Den tidligere overlæge med ledelsesansvar på Afd. for Patologi på Rigshospitalet er fra 1. januar 2023 ny cheflæge på Herlev og Gentofte Hospital.

Siden 2009 har Erik Clasen-Linde været på Afd. for Patologi på Rigshospitalet, først som afdelingslæge og derefter som overlæge med ledelsesansvar. Nu vender han tilbage til Herlev og Gentofte Hospital, hvor han var ansat under sin uddannelse til speciallæge. I en pressemeddelelse ser Erik Clasen-Linde frem til gensynet: »Jeg glæder mig meget over at vende tilbage til Afdeling for Patologi. En cirkel sluttes for mig, da min karriere i patologien startede i Herlev, hvor jeg brugte de fleste af mine...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement