Ellen Trane igen klar med penge til Cochrane Efter to måneders afbrydelse har Sundhedsministeriet nu genoptaget udbetalingen af finanslovsmidler til Det Nordiske Cochrane Center, der har været omgærdet af kaos de seneste måneder.

Efter flere måneders usikkerhed omkring Det Nordiske Cochrane Centers situation, er sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) nu klar til at genoptage de finanslovbestemte udbetalinger til centret. Det skriver Ellen Trane Nørby i et svar til Folketinget. »Ministeriet genoptager nu udbetalingerne af Finanslovsbevillingen § 16.51.03.45 ‘Tilskud til Cochrane mv.”,« skriver sundhedsministeren i svaret. Udbetalingen af Cochrane-centrets finanslovbevilling, der udgør 17,8 mio. kr. om året, har været suspenderet siden 12. oktober på baggrund af den usikkerhed omkring centrets stilling, som er opstået ovenpå...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind