Undersøgelse blandt læger og sygeplejersker: Travlhed og mangel på personale går ud over patienterne
»Det er grundlæggende stadig sådan, at vi har et velfungerende sundhedsvæsen af høj kvalitet, hvor man ikke skal være bange for at komme som patient. Men hvis vi skal fortsætte med at have et godt sundhedsvæsen, så skal der tilføres ressourcer. Ellers går det ud over patienterne,« siger formand for Yngre Læger, Helga Schultz, om ny undersøgelse blandt medlemmer af DRS, Yngre Læger og Overlægeforeningen.Foto: Yngre Læger

Undersøgelse blandt læger og sygeplejersker: Travlhed og mangel på personale går ud over patienterne Danske hospitaler lider under travlhed og underbemanding, og det går ikke kun ud over de ansatte, men også patienterne. I nogle tilfælde har det været med til at forværre patienters tilstand. Det viser en undersøgelse, som er lavet blandt medlemmer af Yngre Læger, Overlægeforeningen og Dansk Sygeplejeråd.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind