Praktiserende læge Anette Skov er idekvinden bag kursus om dødsangst, som er en del af programmet på dette års lægedage.

Dødsangst kan ikke vente til sidste øjeblik LÆGEDAGE: Mens læger er vant til at tale med patienter om både livet og døden, bliver behandlingen af dødsangst måske forbigået. Det har fået praktiserende læge til at sætte lige netop dødsangsten på dagsordenen på ét af Lægedages kurser for praktiserende læger og praksispersonale. En af underviserne på kurset opfordrer til, at vi taler mere om døden, så vi kan leve livet.

Årets program på Lægedage spænder vidt fra de mere klinisk direkte anvendelige kurser i øjensygdomme og alkoholmisbrug til kurser om konflikthåndtering og dødsangst. Bag kurset ‘Dødsangst 1.115.000 et tabu?’ står kursusleder Anette Skov, der er praktiserende læge i et stort lægehus på Vesterbro, og som de sidste ti år også har lavet kurser for PLO, ‘fordi det er sjovt’. Hun begyndte med kurser i ‘De små specialer’, hud-, øjen- og øre-, næse-, og halssygdomme, men er blevet mere og mere...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement