Foto: Joacim Rode

Det sønderjyske åndehul Sundhedsminister Ellen Trane Nørby adskiller håndfast det offentlige liv fra det private. Det kommer ikke nogen ved, om der er nullermænd derhjemme i stuen. Vi fik lirket en sprække i princippet og besøgte hende i to ellers lukkede rum – bagsædet af ministerbilen og kolonihavehuset i Sønderborg. På sporet af Ellen uden filter. Med håndsprit, mod hundelorte og afhængig af frihed.

Det er en sommerlig majdag, og solen stråler gennem vinduet på den sorte, ekstra lange BMW 730. Ellen sidder på sin faste plads på det højre bagsæde i ministerbilen. Hun er iført nederdel, skjorte og et par højhælede sandaler. Det er blevet som en uniform for hende. I virkeligheden ville hun bare gerne have haft sine flade sandaler, et par cowboybukser og sin løse T-shirt med dødningehoveder på, som hun havde i går derhjemme. Men den går ikke, for i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind