Darzalex får ny amerikansk breakthrough-status Den amerikanske lægemiddelmyndighed har endnu en gang tildelt Genmab-midlet Darzalex til behandling af myelomatose-patienter breakthrough-status.

Flere patienter med knoglemarvskræft kan måske blive behandlet med Genmab-midlet Darzalex (daratumumab). Det står klart, efter at de amerikanske lægemiddelmyndigheder FDA har tildelt midlet breakthrough-status til behandling i kombination med lenalidomid og dexamethason eller bortezomib og dexamethason af patienter, der tidligere har modtaget én behandling – såkaldt 2. linjebehandling. Breakthrough-programmet er beregnet til at fremskynde udviklingen og revisionen af lægemidler til alvorlige eller livstruende sygdomme, når foreløbig evidens er meget overbevisende. »Dette er anden gang daratumumab har fortjent den ære...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind