COVID-19 har resulteret i en stigning i forekomsten af hudlidelser Ny forskning viser, at øget personlig hygiejne med håndsprit og oftere håndvask under COVID-19-pandemien har ledt til en stigning i forekomsten af hudsygdomme. Ydermere har COVID-19 i sig selv være skyld i en stigning i forekomsten af udslæt og hudproblemer, ligesom der har været flere tilfælde af alvorlige hudproblemer relateret til brugen af håndkøbsmedicin.

Et nyt review i Journal of Cosmetic Dermatology har samlet en liste over hudlidelser, der er sket en stigning i som følge af COVID-19-pandemien. Reviewet viser blandt andet, at der har været en stigning i forekomsten af forskellige former for dermatologiske lidelser som følge af både smitte med COVID-19, men også hudlidelser relateret til øget brug af beskyttelsesudstyr og andre tiltag for at dæmme op for pandemien. Det skriver News Medical. Blandt fundene er, at flere hudsygdomme kan relateres direkte...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind