Sophie Hæstorp Andersen (S), der er regionsrådsformand i Region Hovedstaden og formand for psykiatri- og socialudvalget i Danske Regioner, siger, at videokonsultationer er kommet for at blive, men at det er vigtigt at samle mere evidens på området.

Coronavirus øger antallet af telefon- og videokonsultationer i psykiatrien En nedlukning af landet har resulteret i en kraftig stigning i antallet af telefon- og videokonsultationer i psykiatrien. Videokonsultationerne er kommet for at blive, siger formand for psykiatri- og socialudvalg i Danske Regioner.

Mængden af telefon- og videokonsultationer i psykiatrien er steget markant under coronakrisen, viser tal fra psykiatrien i landets fem regioner.  Sophie Hæstorp Andersen (S), der er regionsrådsformand i Region Hovedstaden og formand for psykiatri- og socialudvalget i Danske Regioner, er meget positiv omkring tallene, og forklarer, at Region Hovedstaden arbejder for at udbrede digitale konsultationer. »Da Danmark lukkede ned skulle vi sikre, at patienter kunne modtage behandling på en ny måde. Der kom en stor efterspørgsel – både fra patienternes...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement