Coronavirus øger antallet af telefon- og videokonsultationer i psykiatrien
Sophie Hæstorp Andersen (S), der er regionsrådsformand i Region Hovedstaden og formand for psykiatri- og socialudvalget i Danske Regioner, siger, at videokonsultationer er kommet for at blive, men at det er vigtigt at samle mere evidens på området.

Coronavirus øger antallet af telefon- og videokonsultationer i psykiatrien En nedlukning af landet har resulteret i en kraftig stigning i antallet af telefon- og videokonsultationer i psykiatrien. Videokonsultationerne er kommet for at blive, siger formand for psykiatri- og socialudvalg i Danske Regioner.

Mængden af telefon- og videokonsultationer i psykiatrien er steget markant under coronakrisen, viser tal fra psykiatrien i landets fem regioner.  Sophie Hæstorp Andersen (S), der er regionsrådsformand i Region Hovedstaden og formand for psykiatri- og socialudvalget i Danske Regioner, er meget positiv omkring tallene, og forklarer, at Region Hovedstaden arbejder for at udbrede digitale konsultationer. »Da Danmark lukkede ned skulle vi sikre, at patienter kunne modtage behandling på en ny måde. Der kom en stor efterspørgsel – både fra patienternes...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind