Så langt er PLO og de fem regioner i arbejdet med afviste henvisninger
Sophie Hæstorp Andersen (S) håber, at en workshop mellem PLO og regionerne kan kaste lys over, hvorfor tilbagevisningerne sker, og om det er muligt at finde en smartere og mere systematisk måde at arbejde på.

Så langt er PLO og de fem regioner i arbejdet med afviste henvisninger Praktiserende læger oplever ofte afvisninger, når de henviser til psykiatrien og reumatologien. Derfor er PLO gået i dialog med regionerne over hele landet.

Nye tal fra PLO viser, at de praktiserende læger oplever mange afviste henvisninger. Derfor er regionernes PLO-formænd gået i dialog med de fem regioner. Efter sommeren holder PLO og Danske Regioner desuden en workshop, der skal mindske udfordringerne. Det oplyser formand for psykiatri- og socialudvalg i Danske Regioner Sophie Hæstorp Andersen (S). »Det er centralt, at patienter ikke bliver forsinkede i deres behandling. Derfor skal vi sammen med PLO drøfte og udvikle gode løsninger på, hvordan man håndterer henvisninger bedst...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind