Antallet af indlagte patienter med COVID-19 falder på Hvidovre Hospital. Den største udfordring lige nu er at få sat gang en ny forskning om sygdommen, fortæller Thomas Benfield.

Corona-udfordringen bliver at komme i gang med ny forskning UGENTLIG CORONA-UPDATE: Der er nedgang i antallet af corona-patienter på Hvidovre Hospital. Først til efteråret vil presset igen vokse, forventer overlæge og professor Thomas Benfield. Den største udfordring bliver at få sat gang i en række nye forskningsforsøg om COVID-19 på rekordtid.

COVID-19-stormen i sundhedsvæsenet er i første omgang redet af. Det fortæller overlæge og professor Thomas Benfield fra infektionsmedicinsk afdeling på Hvidovre Hospital. »Lige nu er det den omvendte situation, hvor vi er gået fra at have utroligt travlt til, at vi kan tage det mere roligt og begynde at samle op,« siger han og henviser til den hektiske periode i påsken, hvor han og kollegerne oplevede daglige dødsfald på afdelingen. Det aftagende pres på sengepladserne betyder, at den ekstra kapacitet,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind