»I første omgang handler det om at komme tæt på såvel borgere og institutioner som erhvervsliv. Jeg synes, at de seneste år har vist, at vi er nødt at tage demokratiet meget alvorligt, og det er en af de ting, jeg gerne vil måles på,« siger Christian Freitag.Foto: @StineChristiansen.

Christian Freitag er ny folketingskandidat for Konservative Det Konservative Folkeparti i Slagelse Kommune har på en ekstraordinær generalforsamling tirsdag aften valgt tidligere PLO-formand Christian Freitag som ny folketingskandidat.

Praktiserende læge Christian Freitag, der i mere end et halvt årti besad posten som formand for Praktiserende Lægers Organisation (PLO), bliver at finde på stemmesedlerne i Region Sjælland til det kommende folketingsvalg. Det står fast efter en ekstraordinær generalforsamling tirsdag aften, hvor Slagelsekredsen i det Konservative Folkeparti pegede på den 56-årige praktiserende læge som sin kandidat.  Christian Freitag afløser Jesper Wienmann Hansen, som med kort varsel meddelte, at han frafaldt sit kandidatur. »Jeg ser meget frem til komme i gang...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement