Bred aftale om risikobaseret tilsyn Sundhedsminister Sophie Løhde (V) har indgået en aftale med alle partier – på nær De Radikale – om et indføre et risikobaseret tilsyn, der målrettet skal gå efter de steder, hvor der er problemer.

Ud med de lovbestemte og tilbagevendende tilsyn med plejehjem, klinikker, private sygehuse og speciallægepraksis – ind med et proaktivt risikobaseret tilsyn med alle behandlingssteder på sundhedsområdet. Det er essensen af en ny bred politisk aftale, som sundhedsminister Sophie Løhde i går aftes forhandlede på plads med Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti, Enhedslisten, Liberal Alliance, Alternativet, SF og Det Konservative Folkeparti. Kun Radikale har således sagt nej. Aftalen skal give Styrelsen for Patientsikkerhed mulighed for at føre mere kontrol på de behandlingssteder, hvor...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind