Bispebjerg og Frederiksberg vil være regionens bedste uddannelseshospital En fireårig strategi for lægelige videreuddannelse er netop blevet præsenteret på Bispebjerg og Frederiksberg hospital. Målet er at kunne uddanne speciallæger og ledere på et højere niveau og blive attraktive i rekrutteringsøjemed.

En ny strategi for lægelig videreuddannelse betyder, at fremtidens uddannelseslæger på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital kan glæde sig over, at alle 17 afdelinger, som uddanner læger, har samme fokuserede retning på uddannelse og læringsmiljø – hvad enten det gælder KBU, intro- eller HU-stillinger. »Det har været vigtig for os at samle erfaringer på tværs af afdelinger, for der er nogle specialer, der har en kultur eller tradition for at arbejde systematisk med lægelig uddannelse, mens det i andre har været...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind