Fremtiden for lægelig videreuddannelse afgøres nu
»Jeg har en forventning og en forhåbning om, at der er politisk vilje til at agere på de forslag, arbejdsgrupperne kommer med. Magnus Heunicke har sat arbejdet i gang, og jeg har en forventning om, at han er klar til at investere i, at fremtidens patienter får de speciallæger, de har brug for. Også selvom det muligvis kommer til at koste nogle penge,« siger Jesper Brink Svendsen, formand for Lægeforeningens Udvalg for Uddannelse.

Fremtiden for lægelig videreuddannelse afgøres nu Fire arbejdsgrupper nedsat under Sundhedsstyrelsen skal blandt andet diskutere, hvordan fremtidens læger skal uddannes og hvilke specialer, der er brug for. 

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.