Aftenens vagt: 20 telefonsamtaler, to udrykninger og fire selvmordstruede borgere

Aftenens vagt: 20 telefonsamtaler, to udrykninger og fire selvmordstruede borgere Den psykiatriske udrykningstjeneste i Region Hovedstadens præhospitale virksomhed påtager sig de psykiatriske opgaver, som den praktiserende læge, bostederne og politiet ikke selv magter. Denne aften tog beredskabet hånd om fire selvmordstruede borgere.

»Flyt jer så, for helvede«. Psykiater Lars Martin Nielsen, der leder det psykiatriske akutberedskab i Region Hovedstaden, sidder på passagersædet i den modificerede gule ambulance og hvæser ad de mange biler, der propper Lyngbyvejen til. Ambulancens hylende sirener og blå blink har ikke kunnet jage dem væk, så 33-årige ambulancebehandler Sara Veiglin må zigzagge sig vej. I det øjeblik, der atter er fri bane, trykker hun speederen i bund, så ambulancen på et øjeblik når op på at køre 150...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind