Flere hovedstadskommuner kan nu blive del af succesfuldt samarbejde med fokus på mistrivsel blandt børn og unge Det tværsektorielle samarbejde ‘STIME’ mellem Region Hovedstadens Psykiatri og syv kommuner har givet børn og unge bedre trivsel. Nu kan endnu flere kommuner i hovedstaden deltage i samarbejdet.

1.200 familier med et barn eller en ung i psykisk mistrivsel har allerede fået hjælp i regi af det tværsektorielle samarbejde ´STIME´, og snart kan endnu flere familier få hjælp. Region Hovedstadens Psykiatri og syv kommuner har testet STIME, hvor børne- og ungdomspsykiatrien på hospitalet klæder primært psykologer i kommunerne på til at kunne levere behandling til børn og unge med mistrivsel og lettere psykiske problemstillinger. Selve indsatsen bliver leveret af kommunerne, og det er også kommunerne, der opsporer de...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind