Pensioneret praktiserende læge og præsident for NFGP (Nordic Federation of General Practice) Roar Maagaard, deltog i WONCA World, hvor COVID-19 var et stort tema.

WONCA World: Fire emner gik igen på stor international kongres for praktiserende læger Ikke siden 2018 havde det været muligt for World Organization of Family Doctors at afholde WONCA World, der er den store kongres for praktiserende læger. Derfor var der også meget at tale om på årets kongres i oktober, der blandt andet viste, at COVID-19-pandemien langt fra er glemt, siger Roar Maagaard, der deltog i kongressen. 

4.000 praktiserende læger fra alle afkroge af verden var i slutningen af oktober samlet i Sydney til WONCA World, der er den helt store internationale kongres for praktiserende læger, og som bliver afholdt hvert andet år. COVID-19 havde dog gjort, at kongressen ikke havde været afholdt siden 2018, og netop COVID-19 var da også et stort tema på årets kongres, hvor pandemien var alt andet end glemt. I de store keynote-forelæsninger til WONCA World blev det meget klart slået fast,...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement