Foto: Katrine Pinborg

»Vi har gjort det igen og har ændret standardbehandling« Overlæge Mansoor Raza Mirza kunne afrunde diskussionen af tre banebrydende studier om PARP-hæmmere til patienter med ovariecancer, der fører til ny standardbehandling i 1. linje. Han tror på, at det kan føre til, at patienter med ovariecancer på et tidspunkt vil blive raske.

BARCELONA (Dagens Medicin) – »Yes! The time has come to offer all patients a PARPi« Med den sætning på storskærmen afsluttede overlæge Mansoor Raza Mirza fra Rigshospitalet sin diskussion af de tre store studier, der alle havde undersøgt PARP-hæmmere til behandling af ovariecancer, som blev præsenteret på Presidential Symposium på ESMO. »Vi har gjort det igen og har ændret standardbehandling af vores patienter med ovariecancer. Denne gang er det i 1. linje, og alle patienter er med,« siger Mansoor Raza...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind