Foto: Bjarke Ørsted

»Vi er glade, når vi møder ind, og vi er glade, når vi går hjem« Det kan være udfordrende at åbne egen lægepraksis, men to nyuddannede speciallæger i almen medicin har taget udfordringen op på Frederiksberg. De første måneder har været hektiske, men omhyggelig planlægning og mange lange samtaler om ansvar, arbejdsmiljø og fælles værdier betyder, at deres praksis er kommet godt fra start.

De første måneder for den nystartede lægepraksis Familielægerne Jans og Johansen har været fuld af bump og knaster, der kunne slå de fleste ud af kurs. Dørene blev slået op for de første patienter midt mellem to coronabølger i en nyrenoveret klinik, der endnu var langt fra færdig. Og efter to en halv måned opdagede lægerne, at mens patienter skiftede væk fra klinikken, kunne ingen nye patienter tilvælge dem på borger.dk. Det kunne lyde som én lang­ ­lidelseshistorie, men det...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind