Foto: Joachim Rode

Fod- og ankelkirurger på Hvidovre Hospital undrer sig over få henvisninger Hvidovre Hospital får henvist for få med dropfod eller foddeformiteter betinget af neuromuskulære lidelser. Det vurderer overlæger fra hospitalets højt specialiserede fod- og ankelkirurgiske enhed, der ofte kan nå langt med de henviste patienter. ’Send os nogle flere, så kigger vi på dem’, lyder opfordringen til det øvrige sundhedsvæsen.

For få praktiserende læger, fysioteurapeuter – og sågar neurologer samt ortopædkirurger – er klar over, hvilke henvisningsmuligheder der reelt eksisterer hos enheden for fod- og ankelkirurgi på Hvidovre Hospital. Sådan lyder vurderingen fra fem overlæger på afdelingen, som er den eneste højt specialiserede af sin slags øst for Storebælt. Det er særligt patienter, som døjer med foddeformiteter af spastisk karakter efter blodprop eller blødning i hjernen, hvor foden typisk peger nedad eller er indadroteret, som lægerne undrer sig over, at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind