Foto: Region Syddanmark, Christian Juul Mikkelsen

Region Syddanmark ­udskyder salget af sine to sidste udbudsklinikker Selvom der formentlig står praktiserende læger klar til at overtage de to udbudsklinikker i Tønder og Aabenraa, bliver de ikke sat til salg foreløbig. Region Syddanmark vil først tage stilling til, om kriterierne for salg skal ændres. Årsagen er de nye partnerskabsklinikker, hvor virksomheder og læger samarbejder om driften.

Ligesom i flere af landets øvrige regioner har Region Syddanmark det seneste år brystet sig af, at lægedækningen er så god, at flere af de midlertidige udbudsklinikker nu lukkes og overtages af praktiserende læger inden for overenskomstens rammer. Det er blandt andet sket i Ølgod og Grindsted. Men selvom Region Syddanmark nu befinder sig i en situation, hvor det formentlig er muligt at afhænde de to sidste udbudsklinikker i hele regionen, blev det på et møde 2. november alligevel besluttet...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind