Henrik Schmidt
»Det har ikke været et år med de store nyheder, som kommer til at ændre klinisk praksis,« siger overlæge Henrik Schmidt, kræftafdelingen på Aarhus Universitetshospital.Foto: Anne Mette Steen Andersen

Ingen ‘breaking news’ om melanom, men spændende nyt i pipelinen Studierne på den orale melanom-session omhandlede primært opdateringer på allerede kendte data, og bekræftede således langtidseffekten af adjuverende immunterapi. Til gengæld kastede en række posters lys over nye stoffer, som potentielt kan optimere effekten og sikkerheden ved behandling af patienter med metastatisk melanom, vurderer dansk ekspert.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind