Venstres spidskandidat blander sig i afgørelse om partikelkanon

Venstres spidskandidat blander sig i afgørelse om partikelkanon Selv om Sundhedsstyrelsen med råd fra et internationalt ekspertpanel med sikker hånd allerede har peget på Aarhus som hjemsted for den kommende partikelkanon, blander endnu en markant københavner sig i sagen.

Martin Geertsen, medlem af sundhedsudvalget i Folketinget for Venstre og ikke mindst partiets spidskandidat til formandsposten i København til regionsvalget senere på året, sår nu tvivl om placeringen af et anlæg til partikelterapi i Aarhus. Politikeren ønsker at få fuld klarhed over placeringen og økonomien i projektet og har derfor stillet ikke færre end 16 spørgsmål til sundhedsminister Astrid Krag (SF). Tidligere har også Socialdemokraternes spidskandidat i Hovedstaden, Sophie Hæstorp Andersen, undret sig over placeringen. »Jeg vil gerne grave i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind