Foto: Rigshospitalet

Nyt center skal sikre kræftbehandling af højeste kvalitet på hele Sjælland Østdansk Center for Hoved-Halskræft er et nyt center, der skal styrke samarbejde og tværfaglighed på hele Sjælland, så alle patienter får adgang til behandling af samme høje kvalitet – uanset hvor de bor.

Et velfungerende samarbejde er blevet styrket med etablering af Østdansk Center for Hoved-Halskræft. Det nye center skal være med til at øge overlevelsen blandt patienter med hoved- og halskræft. Det skriver Rigshospitalet i en pressemeddelelse. Behandlingen skal ikke være afhængig af, hvor man bor, men udelukkende af, hvad man fejler Mads Klokker, ledende overlæge, Afdeling for Øre-Næse-Halskirurgi og Audiologi, Rigshospitalet Målsætningen med det nye center er klar, forklarer initiativtager til centeret, ledende overlæge på Rigshospitalets Afdeling for Øre-Næse-Halskirurgi og Audiologi,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind