Hovedstaden nægter at opgive partikelanlæg

Hovedstaden nægter at opgive partikelanlæg Selvom det er mere end to måneder siden, at det blev klart, at et dansk center for partikelterapi skal placeres i Aarhus, har Rigshospitalet og Region Hovedstaden endnu ikke opgivet kampen, om at få en partikelaccelerator til Rigshospitalet.

Utilfredsheden med at landets første og foreløbigt eneste partikelaccelerator skal ligge i Aarhus, er fortsat så stor i Region Hovedstaden, at man stadig forsøger at ændre på beslutningen. På et møde i slutningen af februar i Sundhedsstyrelsens Rådgivende Udvalg for Specialeplanlægning, der diskuterer de faglige grundlag for specialeplanlægning, satte koncernchef i Region Hovedstaden, Svend Hartling, spørgsmålstegn ved, om det er det rigtige kun at have ét dansk center for partikelterapi. Det fremgår af et notat, som Dagens Medicin har fået...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind