Sundhedsstyrelsen afviser kritik af placering af partikelkanon

Sundhedsstyrelsen afviser kritik af placering af partikelkanon Der kan ikke sættes en finger på det internationale ekspertpanels faglige arbejde, skriver Sundhedsstyrelsen i et brev til Rigshospitalet og Hovedstaden, der har kritiseret det faglige grundlag for placering af en partikelkanon i Aarhus.

Sundhedsstyrelsen og det rådgivende ekspertpanel har handlet helt efter bogen, da de anbefalede, at Aarhus blev hjemsted for højt specialiseret behandling af kræftpatienter med partikelterapi. Det konkluderer Sundhedsstyrelsen i et brev til de tabende parter, Rigshospitalet og Region Hovedstaden, der før jul kritiserede styrelsen for ikke at have levet op til den faglige standard i behandlingen af hovedstadsregionens ansøgning om at tilbyde protonbehandling. I et fælles brev til Sundhedsstyrelsen erklærede parterne sig på fire punkter direkte uenige med ekspertpanelets vurdering...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind