Vangsted skal styre nyt corona-testcenter
Anne-Marie Vangsted går fra posten som direktør i Styrelsen for Patientsikkerhed til chef i det nye Testcenter Danmark. Enhedschef og overlæge Anette Lykke Petri konstitueres som direktør for styrelsen.

Vangsted skal styre nyt corona-testcenter Direktør i Styrelsen for Patientsikkerhed Anne-Marie Vangsted skal lede det nye Testcenter Danmark. Enhedschef og overlæge Anette Lykke Petri konstitueres som direktør for styrelsen.

Fra på mandag 18. maj får Anne-Marie Vangsted et andet ansvarsområde end posten som direktør i Styrelsen for Patientsikkerhed. Sundheds- og Ældreministeriet har peget på hende til at overtage ledelsen af Testcenter Danmark og dermed også indgå i direktionen på Statens Serum Institut, hvor testcentret har til huse. Det skriver Sundheds- og Ældreministeriet i en pressemeddelelse. »Det er en ekstremt vigtig og udfordrende opgave, som Testcenter Danmark udfører – og den rolle vil blive stadig vigtigere i den kommende tid,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind