Tværsektorielt projekt tester indlæggelser i hjemmet

Tværsektorielt projekt tester indlæggelser i hjemmet Et tværsektorielt samarbejde i Midtjylland undersøger indlæggelse af akut syge ældre i hjemmet, hvor kommunale sygeplejersker behandler og sparrer med sygehuslæger, der er behandlingsansvarlige. Håbet er, at løsningen er til gavn for de ældre og er billigere for sundhedsvæsenet.

Hvad er det mest optimale behandlingsforløb for ældre syge patienter, når de behandles i eget hjem? Det er et forskningsprojekt ved at undersøge, hvor de tre kommuner Silkeborg, Skive og Viborg sammen med Hospitalsenhed Midt, almen praksis og præhospitalet tester indlæggelse af ældre akut syge i hjemmet i stedet for på en hospitalsstue. Målet er at bevæge sig væk fra et silobaseret sundhedsvæsen og hen mod et samarbejde, til gavn for de ældre og samfundsøkonomien. Projektet har nu gennemført første...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind