Tiden flyver afsted

Jeg kan lige så godt krybe til korset og indrømme det…. min blog er gået i stå! Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal skrive. Hvem læser det? Er der overhovedet nogen derude? Og hvad vil I gerne høre? Tiden flyver afsted. Vi har travlt med julegaver, for de skal jo nå til Danmark med posten. Eller bestilles over nettet og sendes til nogen, der så sørger for, de når frem (en teknik vi bruger meget – stakkels min søster)....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind