Tarteletten er hospitalets konge
Klassisk dansk mad er i høj kurs på Odense Universitetshospital, beretter driftsleder Inger Veje. OUH producerer således årligt mere end 2,8 tons millionbøf og 1,7 tons karbonader.Foto: Tim Kildeborg Jensen

Tarteletten er hospitalets konge Hospitalernes senge er fyldt med patienter af vidt forskellig oprindelse, aldre og sygdomme, men når det kommer til maden, er én ting fælles: Traditionel, dansk mad er et hit. Det viser Dagens Medicins rundspørge til landets sygehuskøkkener.

Desværre, kun abonnenter har adgang til at læse denne artikel.

Få et prøveabonnement

Tarteletter med høns i asparges – også kendt som jyske cupcakes – skaber glæde på sengeafsnittene landet over. Den udødelige julefrokostklassiker hører til de absolutte livretter, når landets patienter skal vælge, og i det hele taget er traditionel, dansk mad et sikkert hit. Sådan lyder meldingen fra landets hospitalsøkonomaer. På Aalborg Universitetshospital blev der således […]