Tarteletten er hospitalets konge
Klassisk dansk mad er i høj kurs på Odense Universitetshospital, beretter driftsleder Inger Veje. OUH producerer således årligt mere end 2,8 tons millionbøf og 1,7 tons karbonader.Foto: Tim Kildeborg Jensen

Tarteletten er hospitalets konge Hospitalernes senge er fyldt med patienter af vidt forskellig oprindelse, aldre og sygdomme, men når det kommer til maden, er én ting fælles: Traditionel, dansk mad er et hit. Det viser Dagens Medicins rundspørge til landets sygehuskøkkener.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind