Syddanskere med psykisk sygdom vil fortsat få gennemgået medicin Region Syddanmark vil gøre satspuljeprojektet Psykiatriens Medicinrådgivning permanent, så farmaceuter fortsat vil gennemgå medicinlister for at undgå fejlmedicinering med psykofarmaka.

Psykiatriens Medicinrådgivning har gjort det så godt, at Regionsrådet i Syddanmark har besluttet, at det skal videreføres efter nytår, selvom bevillingen fra satspuljen udløber. Regionen vil årligt bevillige 3,8 mio. kr. til at sikre det som permanent ordning. Det skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse. Psykiatriens Medicinrådgivning består af et team af farmaceuter med specialviden om psykofarmaka medicineringen af syddanskere, der har svære psykiske sygdomme og komplekse medicinlister. De undersøger, om patienterne får den rette medicin, da der risiko for,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind