Henrik Bjarke Vægter, SDU
Foto: Privat

Syddansk Universitet får ny professor i fysioterapi og smertebehandling  Fysioterapeut og ph.d. Henrik Bjarke Vægter skal med det nye professorat bidrage til bedre brobygning mellem forskning og klinisk praksis inden for behandling af kronisk komplekse smerter.

Henrik Bjarke Vægter er ny professor i fysioterapi og smertebehandling ved Anæstesiologisk Intensiv Afdeling på Odense Universitetshospital (OUH) og ved Klinisk Institut på Syddansk Universitet (SDU). Det skriver SDU i en pressemeddelelse.  Siden 2011 har den nye professor forsket i, hvordan fysisk aktivitet har indflydelse på patientens oplevelse af smerte samt, hvordan kronisk komplekse smerter manifesterer sig. Patienter med denne tilstand har et væsentligt reduceret funktionsniveau og en forringet livskvalitet. Henrik Bjarke Vægter vil have mere opmærksomhed på disse patienter...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind